Την κοινωνία, στην οποία θέλουμε να ζήσουμε, πρέπει να την δημιουργήσουμε όλοι μαζί. Στην κοινωνία αυτή, παιδιά  όπως ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, έφηβος 17 ετών, μέλος του συλλόγου ΓΑΣ Ολύμπιος, παγκόσμιος πρωταθλητής στο παγκράτιο στην κατηγορία του (Ιταλία 2016), πρέπει να αποτελεί πρότυπο για όλους και ιδιαίτερα για τους νέους.

Με μόνα του εφόδια την εργατικότητα, την πειθαρχία και την θέληση κατάφερε να μας κάνει όλους υπερήφανους. Στηρίζαμε και συνεχίζουμε να στηρίζουμε την κάθε του προσπάθεια να αναδείξει τον αθλητισμό, τον τόπο μας και τις ικανότητες των νέων που θέλουν και μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου 2019 στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου. Η συμμετοχή του με γεμίζει χαρά και μου δίνει δύναμη για τον προσωπικό μου αγώνα στις εκλογές του Δήμου Κατερίνης. Έχουμε όλοι την υποχρέωση να στεκόμαστε στο πλευρό αυτών των παιδιών. Έτσι, μπορούμε να ελπίζουμε ότι το μέλλον του τόπου θα είναι καλύτερο απ’ ότι το παρελθόν.

Καλή επιτυχία Παναγιώτη!

Καλή επιστροφή!

Να σε έχει ο Θεός καλά.

Δάιος Δημοτικός Κατερίνη Παγκράτιο
Δάιος Δημοτικός Κατερίνη Παγκράτιο